Permbajtja

Udhetim ne media

Televizionet
Radiot
Shtypi i shkruar
Sateliti
Downloads
Albforumi
Media POLL


Programet ne Satelit

 

Ndiqni nepermjet satelitit Astra 19 grade ne lindje, ne frekuence te lire njerin prej stacioneve te paketes MTV. degjoni muziken me te bukur dhe defrehuni nen shoqerine e kanalit HIT. Shihni kanalet gjermane ARD, ZDF, RTL SAT1, PRO7, DSF etj vetem nepermjet ketij sateliti.

mtv.gif (43059 bytes)

Paketa Albaniansat vjen tek ju nepermjet satelitit EW2, 16 grade ne lindje. Stacionet televizive shqiptare si TVKLAN, Telesport, Top Channel dhe radio prestigjioze si Top Albania Radio vijne tek ju nepermjet paketes satelitore Albaniansat.

albaniasat.gif (42035 bytes)

Qe ne femijerine tone kemi patur prane gjithnje kanalet RAI. Permes nje pakete te plote e ndare ne dy pjese RAI sjell tek ne kanalet e tij tradicionale RAI UNO, RAI DUE, RAI TRE si dhe komplekse te tjera si RAI NEWS24, RAI SPORT, etj. Pervec kesaj Sateliti HOTBIRD 13 grade ne lindje sjell dhe nje mori kanalesh te tjera me dhe pa pagese.

rai.gif (45597 bytes)

 

home.gif (1330 bytes)
ASTRA.gif (8608 bytes)

 

W2.gif (13595 bytes)

 

HOTBIRD.gif (11894 bytes)


 

Duke klikuar mbi ikonat me logon satelitore do shkoni ne sitin qe paraqet te plote permbajtjen e paketave satelitore ne fjale. 

About ALBMEDIA Copyright 2004 by S6T6N6. All rights reserved.