Permbajtja

Udhetim ne media

Televizionet
Radiot
Shtypi i shkruar
Sateliti
Downloads
Albforumi
Media POLL


Shkarkoni ne kompiuterin tuaj programet me te nevojshme!

Defrehuni me programin me te njohur te chatimit ne bote mIRC, i njohur per lehtesimin e komunikimit dhe i pasur me kanale te ndryshme interesash dhe gjuhesh, kesaj rradhe mIRC vjen dhe ne shqip sipas versionit Shqiponjascript 3.3

mirc1.gif (14747 bytes)

Degjo muziken tende te preferuar nepermjet programit me dinjitoz te muzikes WINAMP, versioni 3 i tij tashme teper i konsoliduar sjell me shume lehtesi ne manovrim.

winamp1.gif (22733 bytes)

Kompresimi i dokumentave tuaja do te jete me i lehte nepermjet programit WINZIP 8.

zip1.gif (25139 bytes)

Acdsee 4, vlersuar si programi me i mire per te pare imazhet mundet ta shkarkoni ne kompiuterin tuaj nepermjet ketij siti. Ne kartele perfshihet dhe passwordi i programit.

acdsee41.gif (28447 bytes)

MSN Messenger me versionin e saj me te ri 6.3, ju ndihmon per te komunikuar me miqte dhe shoket tuaj prane dhe larg. Me ane te tij keni mundesi qe dhe te shihni apo te komunikoni me ze mjafton qe te keni nje webcam apo nje kufie/mikrofon.

msn1.gif (22568 bytes)

 

 

 

<< home.gif (1330 bytes) >>
 

Bej klik mbi ikonat dhe shkarko

 

mirc.gif (12543 bytes)

 

 

 

winamp.gif (14808 bytes)

 

 

 

zip.gif (13713 bytes)

 

 

 

acdsee4.gif (12719 bytes)

 

 

 

msn.gif (12719 bytes)

 

Bej klik mbi ikonat dhe shkarko 

About S6T6N6.biz.ly Copyright 2004 by S6T6N6. All rights reserved.