Permbajtja

Udhetim ne media

Televizionet
Radiot
Shtypi i shkruar
Sateliti
Downloads
Albforumi
Media POLL


ALBMEDIA, revista e munguar!

Cdo mengjes ne Televizionin KOHA, "Koha juaj", je emision i drejtuar me mjeshteri nga Olsa Maze, ben zgjimin tuaj me te bukur. Me shume te ftuar dhe shume argumente per te diskutuar Koha juaj do te jete ne shoqerine tuaj per disa ore me rradhe nga e hena ne te premte.

kohajuaj.gif (40960 bytes)

Dashuria s'eshte sic e pershkruajne eshte telenovela qe vjen prane nesh nepermjet Televizionit Arberia. Nje histori dashurie, perplasje dhe suprpriza do te ndiqni cdo dite te javes nepermjet kesaj telenovele.

dashuriaseshte.gif (33896 bytes)

"Tek Blloku" atje ku merr jete rinia shqiptare, fillon emisionin e tij te ri Televizioni Klan. Historite e te rinjve shqiptar ne nje cikel te ri emisionesh.

tekblloku.gif (51306 bytes)

<<< home.gif (1330 bytes) >>>
 

koha.gif (14631 bytes)

 

 

 

 

 

 

 

tva.gif (11370 bytes)

 

 

 

 

 

 

tvklan.gif (8612 bytes)

 

  

About ALBMEDIA Copyright 2004 by S6T6N6. All rights reserved.