Permbajtja

Udhetim ne media

Televizionet
Radiot
Shtyi i shkuar
Sateliti
Downloads
Albforumi
Media POLL


ALBMEDIA, revista e munguar!

Ishte nevoja per nje informacion me te gjere mbi shtypin e shkruar dhe median elektronike ne Shqiperi ajo qe na shtyu ne te ndertonim kete faqe interneti e cila shpresojme te jete gjithnje ne ndihmen tuaj.

 

Te manget ne marrjen e informacionit mbi teknologjiite, programet etj; lind natyrshem ALBMEDIA, nje faqe interneti qe permbledh ne nje te gjithe median shqiptare, duke ju drejtuar telekomanden tuaj ne butonin e interesit.

 

Por c'fare ofrojne televizionet shqiptare pas ndalimit te piraterise?! Ku do i shohim filmat e fundit apo evenimentet me te medha sportive? Kampionati italian apo ai anglez si do vijne prane nesh? Editorialet dhe analizat, shkrimet dhe artikujt mbi vipat shqiptare dhe te huaj do indikohen me precizion vetem nepermjet faqes ALBMEDIA qe ne pamje te pare tingellon modeste  por qe ne vetvete mbart informacionin tuaj te munguar...

 

 

home.gif (1330 bytes)
S6AF.gif (7835 bytes)

 

 

WRESTLINGALB.gif (13655 bytes)

 


  

About S6T6N6.biz.ly Copyright 2004 by S6T6N6. All rights reserved.